Afbeelding
ingezonden mededeling

Regelmatige APK voor je zichtbaarheid

Algemeen 491 keer gelezen

Wat nou, als je de wereld 'moet' laten weten dat jij als bedrijf bestaat en dat je iets verkoopt? Communicatie is het 'toverwoord'. Maar ja, al dat gedoe met communicatie, dat stoeien met teksten en kiezen van middelen… Doe je het foutloos? Maak je de juiste keuzes? Herkenbaar?

Een schrale troost dat je niet de enige bent? Mwah…
Adverteren vindt een ondernemer nog wel wat. Daar zie je – helaas heel tijdelijk – fysiek iets van terug. Al die andere communicatie…?! Liever geen polonaise aan mijn lijf (denkt een ondernemer)!

Wat kost niets doen?
"Veel ondernemers worstelen met het promoten van bedrijf, product en dienst. Geen tijd voor, geen verstand van, geen zin in, geen mensen voor, heeft toch geen effect; dat zijn argumenten om het níet te doen", vertelt Harry Eskes. Zijn bedrijf Elda PR communicatieregie biedt nu de Communicatie-APK aan (zie https://eldapr.nl/abonnementen). "Heb je wel eens uitgerekend wat niets doen kost?"

Kies je optie
Er blijft door 'niets doen' echter een fantastische kans liggen. Terwijl je het structureel kunt regelen met een Communicatie APK abonnement. "De Communicatie-APK is een abonnement waarmee je structureel werkt aan je zichtbaarheid. Je kiest uit de 4 opties welke jíj wilt inzetten; individueel maatwerk kan ook (https://eldapr.nl/portfolio). Je eerste voordeel: je krijgt rust, het wordt voor je geregeld. Wil je een hogere frequentie dan het abonnement? Dan overleggen we en kiezen samen een oplossing."

Als een huis
Harry Eskes: "Communicatie APK staat als een huis. Het is in de eerste gesprekken met ondernemers heel goed ontvangen. Het tarief is, afgezet tegen de inhoud, direct scherp aangezet. Dat staat gelijk aan een actieprijs. Dus voeren we géén aparte actie, maar als je een abonnement afsluit, dan krijg je zeker een verrassing. En dát is nou net de verrassing! Mail naar harry@eldapr.nl of bel 0653-921923."

Een kennismakingsgesprek kost je nooit geld.

Elda PR communicatieregie
Harry Eskes
senior adviseur / projectmanager
www.eldapr.nl
harry@eldapr.nl
0653-921923

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app