Afbeelding
Foto: ©123RF.COM

'Positief tegengeluid' LTO bij konijnenfokkerij in Leerbroek gaat door

Algemeen 336 keer gelezen

LEERBROEK • Het 'positieve tegengeluid' dat de agrarische organisatie LTO Alblasserwaard-Vijfheerenlanden zaterdag 23 juni bij de konijnenfokkerij van de familie Kool in Leerbroek wilde laten horen, gaat door.

Dit ondanks het feit dat de aanleiding, de demonstratie van stichting Konijn in Nood, er niet meer is. De stichting besloot halverwege deze week de geplande protestactie niet door te laten gaan.

Donderdagavond hield de LTO een bijeenkomst in De Schakel te Leerbroek waar leden en omwonenden van de fokkerij bij aanwezig waren. Daar werd besloten de eigen actie toch plaats te laten vinden. Voorzitter Gerrit de Jong: "We roepen iedereen op om daarbij aanwezig te zijn om zo de familie Kool te steunen."

Appels
De bijeenkomst is van 14.00 tot 15.00 uur op het terrein van de familie Kool aan de Leerbroekseweg. Op het programma staan onder meer toespraken en het uitdelen van appels en boerderij-ijs.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app