Afbeelding
Foto: Wim de Haan

Total body workout bij balletcentrum in Nieuwpoort

5 okt, 09:00 Algemeen 549 keer gelezen

NIEUWPOORT • Balletcentrum Carmen de Haan start met Total body workout barre, waarbij gewerkt wordt aan kracht, souplesse en uithoudingsvermogen. Het is een nieuwe fitness workout die ook wel elegant zweten wordt genoemd.

Het heeft de elegantie en lenigheid van klassiek ballet en de precisie en kracht van pilates. Er zijn optionele variaties in lesstof waardoor verschillende niveaus en leeftijden( 14+)  tegelijkertijd de lessen kunnen volgen. Het resultaat is een fit en uitgebalanceerd lichaam dat efficiënt werkt. Na een reeks krachtoefeningen voer je de stretches uit om er voor zorgen dat de spieren steeds opnieuw worden verlengd. Zo creëer je een sterk en elegant lichaam.

De Total body workout barre wordt elke donderdag van 19:30 tot 20:30 uur gegeven in Nieuwpoort, sportzaal Poortzicht.  Belangstellenden kunnen een gratis proefles meedoen in oktober. Wanneer ze zich aanmelden is de maand november gratis. Dit aanbod geldt ook voor de Urban streetdance. Voor meer informatie: carmendehaan@planet.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie