Afbeelding

Ondernemers starten met netwerkontbijt Business Open op golfbaan Noordeloos

5 sep, 08:00 Algemeen 311 keer gelezen

NOORDELOOS • Business Open start donderdag 7 september met een groep ondernemende professionals haar tweewekelijkse netwerkontbijt op de 9PAR3 golfbaan van de familie Kool in Noordeloos.

Onder het motto 'aangenaam, effectief netwerken' wordt kennis gedeeld en zoeken de leden in elkaars netwerk naar waardevolle contacten. Na afloop kan worden gewerkt aan het verbeteren van de golfhandicap.

"In een ontspannen sfeer gebruik maken van elkaars netwerk, daar gaat het om", zegt Daniel Seesink, voorzitter van de nieuwe loot aan de boom van Business Open in Nederland. "Ondernemers en ondernemingen zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om niet alleen hun klantenkring uit te breiden, maar ook hun kennisnetwerk te vergroten. Onder het genot van een goed ontbijt en tegen de achtergrond van een strak gemaaide golfbaan lukt dat beter dan waar ook."

Dat is de ervaring die de leden van Business Open onderschrijven. Want wie lukt het om in een paar uur tijd zo'n vijftien ondernemers te spreken via reguliere afspraken? De golfbaan in Noordeloos vormt in de regio Gorinchem de ideale ontmoetingsplaats. "De leden van Business Open worden in no-time vertegenwoordigers van elkaars bedrijven. Branche-exclusiviteit maakt dit mede mogelijk. Voor iedere branche is één plaats aan tafel beschikbaar."

Exponentieel
Landelijk telt Business Open ruim vijfhonderd leden die via een intern social-mediaplatform met elkaar in contact staan. "Zo vormt de geografische afstand geen belemmering meer om zaken met elkaar te doen, haal je meer uit je tijd en vergroot je je zakelijke netwerk exponentieel."

Degenen die dit zelf willen ervaren kunnen komen kennismaken tijdens een van de startbijeenkomsten op donderdag 7 of donderdag 14 september. Seesink: "Geheel vrijblijvend en tegen betaling van je ontbijt à 15 euro." Aanmelden voor deelname of verkrijgen van meer informatie kan via noordeloos@businessopen.nl.

Het ontbijt begint om 8:00 uur en eindigt om 9:30 uur. Golfbaan Noordeloos is gelegen aan de Nieuwendijk 20 in Noordeloos. Tijdens de opstartperiode wordt in september en oktober wekelijks ontbeten.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie