Afbeelding
Foto: ©123RF.COM

Informatieavond stand van zaken dorpshuis De Schakel in Leerbroek

21 aug, 13:00 Algemeen 351 keer gelezen

LEERBROEK • Inwoners van Leerbroek en/of gebruikers van dorpshuis De Schakel zijn maandag 28 augustus welkom tijdens een informatieavond over de laatste stand van zaken van het combinatieplan dorpshuis/sportzaal De Schakel en kerkelijk centrum Hersteld Hervormde Gemeente.

De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in het Leerbroekse dorpshuis. De afgelopen periode heeft de voorbereidingscommissie, samen met architecten en de gemeente, gewerkt aan het combinatieplan. Dit heeft geleid tot een ontwerp dat bestaat uit drie onderdelen: gebouw, inrichting interieur en inrichting openbare ruimte.

De voorbereidingscommissie presenteert dit ontwerp aan de aanwezigen. In januari 2015 heeft de raad besloten om dorpshuis De Schakel op afstand van de gemeente te zetten. Voorwaarde is dat er een dorpshuisfunctie blijft, waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en waar ruimte is voor verenigingsactiviteiten.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie