Afbeelding
Foto: CPO-verening Langerak

Nieuwe aannemer voor bouw woningen CPO Langerak

Algemeen 1.024 keer gelezen

LANGERAK • Bouwonderneming Stout uit Hardinxveld-Giessendam gaat zorg dragen voor de afbouw van het CPO-project aan het Schoolplein in Langerak.

En dat is goed nieuws voor de toekomstige bewoners, stelt de kopersvereniging op de eigen website. Op 13 december viel de bouw stil na het faillissement van de vorige aannemer.

De afgelopen periode heeft Woningborg N.V. namens de CPO-vereniging samen met Bouwonderneming Stout gewerkt aan een plan om de afbouw van de woningen te realiseren. Vorige week is er overeenstemming bereikt met Bouwonderneming Stout.

Zo snel mogelijk
"We zijn blij dat we een nieuwe aannemer gevonden hebben voor het afbouwen van onze woningen aan het Schoolpein. Samen met Stout gaan we er alles aan doen om de woningen zo snel mogelijk opgeleverd te krijgen." aldus Roelant Kant, voorzitter van de CPO-vereniging.

Bouwonderneming Stout streeft ernaar – onvoorziene omstandigheden voorbehouden – de woningen eind 2017 op te leveren.

Initiatief
In april 2014 is de kopersvereniging opgericht door een aantal inwoners uit Molenwaard die het initiatief namen tot de ontwikkeling van een CPO-project in Langerak of Nieuwpoort.

In samenwerking met de Gemeente Molenwaard werd de inbreilocatie aan de Julianastraat gekozen als plangebied. Op 29 juni 2016 gingen de eerste palen voor de zeventien woningen de grond in.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie