Afbeelding
Foto: ZHZ Actueel

Man gewond na explosie in Groot-Ammers

112 5.435 keer gelezen

GROOT-AMMERS • In de nacht van zaterdag op zondag is een explosief afgegaan in de hand van een man bij woningen aan de Prinsenhof in Groot-Ammers. 

Buurtbewoners hoorden rond 03.45 uur een harde knal, wat volgens hen leek op zwaar vuurwerk. In een hal tussen woningen in troffen buurtbewoners vervolgens een gewonde man aan. Hij is gewond geraakt aan zijn hand en is voor behandeling meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie, die met meerdere eenheden ter plaatse was, doet onderzoek naar de explosie en heeft een buurtonderzoek ingesteld. Volgens de politie is er geen schade aan het gebouw ontstaan en wordt er onderzocht waarom dit explosief afging. 

Voor wie dit explosief was bedoeld is niet duidelijk. De politie heeft van meerdere personen getuigenverklaringen opgenomen en gegevens genoteerd. Het onderzoek loopt nog.

Tekst: ZHZ Actueel

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden