Afbeelding
Foto: Twan Beukers
update

Politie haalt met speciaal arrestatieteam verwarde man uit woning in Sliedrecht

112 3.299 keer gelezen

SLIEDRECHT • De politie heeft donderdagmiddag 7 december met behulp van een arrestatieteam een verwarde man uit zijn woning aan de P.A. de Genestetstraat in Sliedrecht gehaald.

Net na het middaguur kwam bij de politie een melding binnen dat de man in verwarde toestand zou verkeren en zichzelf wellicht iets zou willen aandoen. Zowel het ambulancepersoneel als politie konden geen contact krijgen met de betreffende bewoner. Daarop werd een arrestatieteam opgeroepen om de man uit zijn woning te halen.

De brandweer stond uit voorzorg paraat met een reddingskussen. Leden van het arrestatieteam uit Den Haag zijn vervolgens op het dak van de portiekwoningen geklommen. In de woning zijn onder andere twee zogenaamde flashbangs afgeschoten om de man te desoriënteren. Aan de voorzijde zijn leden van het arrestatieteam met onder meer een hond de woning binnen gegaan.

De man werd na een inzet van enkele uren aangehouden in zijn woning. Hij is nagekeken door ambulancepersoneel en vervolgens vastgebonden op een brancard en afgevoerd. De man krijgt de hulp die hij nodig heeft.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
• De hulpdiensten aanwezig aan de P.A. de Genestetstraat in Sliedrecht.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app