Afbeelding

Auto te water in Leerbroek: omwonenden halen bewusteloze bestuurder uit voertuig

27 okt, 05:49 112 3.976 keer gelezen

LEERBROEK • Op de Leerbroekseweg raakte zaterdagavond een auto te water. Buurtbewoners handelden adequaat en levensreddend door de bewusteloze bestuurder uit zijn voertuig te bevrijden.

Omwonenden hoorden na het eenzijdige ongeval een harde klap -de auto raakte nog een boom-, gingen naar buiten en troffen een voertuig aan dat op z'n kop in de sloot lag. Ze handelden direct. De bewusteloze bestuurder werd uit zijn auto bevrijd en op de kant gelegd, waar hij werd verzorgd totdat de ambulance ter plaatse kwam.

De man kwam weer bij en is met nog onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Met een shovel werd de auto uit het water getrokken. Er bleken geen andere inzittenden te zijn.

Bij de bestuurder werd een blaastest afgenomen. Die wees uit dat hij niet onder invloed van alcohol was.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wederom nachtdienst gebied #vijfheerenlanden & al vrij snel opgeroepen te gaan naar de Leerbroekseweg ivm een auto ter water. Buurtbewoners hadden een harde klap gehoord, zijn naar buiten gegaan en troffen een voertuig aan die op zijn kop in de sloot lag. Zij handelden direct en hebben de bewusteloze bestuurder uit zijn voertuig bevrijd en op de kant gelegd waar ze hem hebben verzorgd totdat ook de ambulance ter plaatse kwam. Met een shovel werd t voertuig omhoog getrokken en is er gekeken of er nog meer inzittenden waren, wat gelukkig niet t geval was. De bestuurder kwam gelukkig steeds meer bij en is met obekend letsel overbracht naar t ziekenhuis, hopelijk komt hij er weer helemaal bovenop. Een afgenomen blaastest wees uit dat hij niet onder invloed van alcohol was. Hulde voor de buurtbewoners die direct hulp verleend hebben!

Een bericht gedeeld door Mark den Hartog (@wijkagentdenhartog) op

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie