• Alles

Speuren en spelen kasteel Ammersoyen

zaterdag 13 oktober 11:00 t/m zondag 28 oktober 17:00 uur

Kasteel Ammersoyen

11:00-17:00 (dinsdag t/m zondag), Ammerzoden, Kasteel Ammersoyen.

In de herfstvakantie kunnen kinderen al speurend en spelend kasteel Ammersoyen ontdekken met de nieuwe Speuren & Spelen tocht. Doe de opdrachten op het kasteelterrein en kraak de code waarmee je de schatkist kunt openen. In de schatkist zit een tasje waarmee je op pad gaat in het kasteel. Onderweg zijn er allerlei opdrachten en spelletjes te doen en kom je langs alle mooie plekken van Ammersoyen. De tocht is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en is leuk om te doen met het hele gezin.

De Speuren & Spelen tocht in kasteel Ammersoyen is geïnspireerd op het 50x Speuren & Spelen boek dat Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) dit jaar heeft uitbracht. Wie na de tocht door Ammersoyen nog verder wil speuren en spelen in de kastelen en natuurgebieden van GLK, kan het boekje ter plekke aanschaffen in de kasteelwinkel.

Entree: 2,50 euro per gezin + entree kasteel (kinderen 4 t/m 18 jaar: 5,25 euro, volwassenen: 9,50 euro, museumkaart gratis). Reserveren: niet nodig. Informatie: www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen
deel deze activiteit

Locatie

Kasteel Ammersoyen
Ammerzoden
Kasteellaan 1
5324JR