• Alles

Zes keer 'Natuur in de polder'

donderdag 21 februari 19:30 uur

19:30, Papendrecht, Streeknatuurcentrum. Op donderdag 21 februari organiseert de Natuur- en Vogelwacht de Alblasserwaard een gezellige en informatieve avond met gevarieerde natuurverhalen voor en door jong en oud.

Onder de vertellers is Stijn Philips, bekend van Vroege Vogels en zijn recente project 'een professionele natuurfilm van de Alblasserwaard'. De afgelopen weken is hij veel in de media in beeld geweest om dit van de grond te krijgen. Vanavond zal hij zijn korte film 'Rammeltijd', opgenomen in Giessenburg, vertonen.

Verder komen aan bod de Avifauna IJsselmonde door Sander Elzeman, de bijzonder ontdekking van Kamsalamanders bij Gorinchem door Richard Slagboom, een aankomende weidevogel inventarisatie door Maarten Aantjes, de ontwikkeling van het natuureiland in de Boezem Kinderdijk door Bastiaan van de Wetering en een terugblik op zeldzame planten in 2018 in de Alblasserwaard door boswachter Jonathan Leeuwis.

Inloop is vanaf 19:15 uur, aanvang is om 19.30 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur en wordt gehouden in het Streeknatuurcentrum aan de Matenaweg 1 in Papendrecht.


deel deze activiteit