• Alles

Owen Schumacher in De Willem

donderdag 21 februari 20:15 uur

Foto: Arjan Ben

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Owen Schumacher treedt op donderdag 21 februari vanaf 20.15 uur op in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat te Papendrecht.

In 'Laten we eerlijk zijn' ontmoeten de werelden van toneel en cabaret elkaar in een hilarische mix. Een slim plot, een flinke dosis zelfspot, goede grappen en het talent van acteurs en cabaretiers om een meeslepend verhaal met veel humor te vertellen ontmoeten elkaar in dit nieuwe komische stuk.

 Drie stellen zijn buren in een gebouw waar van alles aan moet gebeuren. Groot onderhoud dus! Als ze besluiten eerlijk alles op tafel te gooien, blijkt al snel dat niet alleen het gebouw, maar ook hun eigen relaties een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. Je kan blijkbaar ook té eerlijk zijn.

Een pijnlijk grappige comedy over relatiestress met Owen 'Koefnoen' Schumacher, Beau Schneider (o.a. Hendrik Groen) en Hanneke Drenth (Dames Voor Na Vieren). Van de makers van de succesvolle voorstelling 'Hart tegen Hart': schrijvers Roos Schlikker , Erris van Ginkel en Richard Kemper.  Productie Rick Engelkes, regie Bruun Kuijt.

Entree bedraagt €25.20 / €23.65. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.


deel deze activiteit