• Alles

The Bluebirds in De Willem

donderdag 6 december 20:15 uur

Foto: Noortje Dalhuijsen

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. In Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht treden op donderdag 6 december vanaf 20.15 uur The Bluebirds op.

Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise vormen The Bluebirds. Zij brengen een ode aan de mooiste americana en country songs. De drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor countrymuziek ontdekten. En de nieuwe formatie The BlueBirds was geboren. Het trio werd meteen goed ontvangen. Ze verkochten de grote zaal van Paradiso in twee dagen uit en de eerste single 'Nothing On Me' werd meer dan 1 miljoen keer beluisterd op Spotify.

Geïnspireerd door de hitserie 'Nashville' en het album 'Trio' van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen The BlueBirds in intieme setting hun liedjes, begeleid door een goede band. Het publiek beleeft country klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Ook eigen werk van The BlueBirds zal te horen zijn, catchy, driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Drie sterke persoonlijkheden met een eigen sound, vormen een bijzondere eenheid.

Entree bedraagt 23,50 euro. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.


deel deze activiteit