• Alles

Expositie in Sleeuwijk

donderdag 12 juli 17:00 - 21:00 uur

Wilma van der Vliet

Tussen kunst en kist. 't Zou plagiaat zijn om dit thema van de Week van de Begraafplaats 2018 te gebruiken als naam voor ons eigen kunstproject. Maar wat sluit het er mooi bij aan. Tussen kunst en kitsch kan ook, ook plagiaat trouwens, en er is alleen maar kunst.

Kunst op 't Zand is het beste alternatief als naam voor de expositie die we ingericht hebben. Op 't Zand 9 in Sleeuwijk staat een prachtig wit huis met een mooi aangelegde tuin. 't Is het Afscheidshuis, een uitvaartcentrum, waar we u graag eens ontmoeten zonder dat het over de dood gaat.

Gewoon ontmoeten om eens kennis met ons te maken. En om de uiteenlopende werken van lokale kunstenaars te bekijken. Zowel in de aula als in de tuin is kunst tentoongesteld, niet aan enig thema gebonden, een mooie bonte verzameling. Alle stukken zijn tevens te koop na afloop van het project.

Vanaf donderdag 31 mei a.s. zijn we alle donderdagen open van 17.00 uur tot 21.00 uur, tot en met donderdag 30 augustus. Of u kunt langskomen op onze Open Dag op zaterdag 9 juni a.s. van 11.00 tot 16.00 uur.

Wij kijken uit naar uw komst!

Afscheidshuis & Uitvaartzorg Authena - 't Zand 9 - Sleeuwijk - 06 45 59 45 77 - www.authena.nlWilma van der Vliet
deel deze activiteit

Locatie

Afscheidshuis & Uitvaartzorg Authena
Sleeuwijk
't Zand 9
4254xp


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.