• Alles

Midzomer-boekenmarkt bij Excelsior Papendrecht

zaterdag 22 juli 9:00 uur

15:00, Papendrecht, verenigingsgebouw Excelsior. In het verenigingsgebouw van muziekvereniging Excelsior aan de Rembrandtlaan 206 in Papendrecht wordt op vrijdag 21 juli en zaterdag 22 juli de Midzomer-boekenmarkt gehouden; de grootste indoor boekenmarkt van de regio.

Het aanbod is heel divers; prachtige (streek)romans en thrillers, reisverhalen, kinderboeken, stripboeken, Engelstalige boeken en ook lp's, cd's en dvd's. Zowel boeken voor de vakantie als dvd's voor de regenachtige vakantiedagen.

Liefhebbers kunnen vrijblijvend rondkijken en Excelsior biedt de bezoekers de mogelijkheid tussendoor een kop koffie of thee te kopen en een praatje te maken aan de gezellige bar in het verenigingsgebouw aan de Rembrandtlaan 206 (ingang via schoolpleinzijde, met de auto bereikbaar langs Sauna Papendrecht). De boekenmarkt is op vrijdag 21 juli toegankelijk van 15.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 22 juli van 09.00 tot 14.00 uur.
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226490&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>