Trefwoord: demonstratie

CU-raadslid verbaast zich over 'Charlie-commotie'

ALBLASSERDAM • Raadslid Peter Sterrenburg van de ChristenUnie in Alblasserdam heeft geen spijt van spijtbetuiging over het ophouden van het bordje 'Je Suis Charlie', maar hij heeft zich wel verbaasd over de commotie die is ontstaan naar aanleiding van zijn ontboezeming.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Bus uit Papendrecht naar demonstratie Rotterdam

PAPENDRECHT • Naar aanleiding van de aanslag in Parijs roept burgemeester C. de Bruin iedereen in Papendrecht op vanavond naar de vreemdzame demonstratie in Rotterdam te gaan.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Demonstratie voor vrijheid in Alblasserdam

ALBLASSERDAM • De gemeente Alblasserdam organiseert op donderdagavond een demonstratie voor de vrijheid.

Aanleiding is de moord op tien medewerkers van weekblad Charlie Hebdo en twee politieagenten in Parijs door moslimextremisten.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Veka Racing geeft Dakar-demonstratie in Sleeuwijk

SLEEUWIJK • Veka Racing geeft zaterdag 28 april een Dakar-demonstratie in en rondom de feesttent aan de Eikenlaan in Sleeuwijk.

De Dakar-demonstratie vindt plaats tijdens de autoshow, georganiseerd door de Sleeuwijkse oranjevereniging en duurt van ongeveer 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. 

C1000-klant gaat protesteren bij stadhuis

VIANEN • In de strijd om open te blijven op zondag krijgt C1000 Janssens steun van een klant. Hannie Riezebos leidt dinsdagavond een demonstratie voor het stadhuis, vlak voor de start van een politieke vergadering.