Trefwoord: C1000

Ereronde voor Wout van der Wal bij afscheid C1000

MOLENAARSGRAAF • De inwoners van Molenaarsgraaf en Brandwijk lieten het afscheid van C1000-ondernemer Wout van der Wal zaterdag niet ongemerkt voorbijgaan.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Wout van der Wal stopt bij C1000 in Molenaarsgraaf

MOLENAARSGRAAF • Wout van der Wal vertrekt bij de C1000 in Molenaarsgraaf. Aanleiding is het feit dat de supermarktondernemer geen akkoord wist te bereiken met de gemeente Molenwaard over uitbreiding van de parkeerruimte.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Jumbo opent in Papendrecht met Pick Up Point

PAPENDRECHT • Jumbo Supermarkten opent op 4 februari de deuren van een nieuwe winkel in Papendrecht, die voorzien wordt van een Pick Up Point. Dat meldt de Levensmiddelenkrant.

Extra's
Bijwerken: 
Update
C1000 wordt op 4 februari Jumbo

PAPENDRECHT • Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan de Jan van Goyenstraat in Papendrecht. Het is de tweede Jumbo winkel in Papendrecht. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op zaterdag 17 januari haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Feestelijke opening Albert Heijn Nieuw-Lekkerland

NIEUW-LEKKERLAND • De belangstelling voor de nieuwe Albert Heijn in Nieuw-Lekkerland is enorm. Er stonden woensdagochtend zóveel belangstellenden voor de deur, dat de leiding van de winkel besloot om de opening maar iets te vervroegen.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Nieuw-Lekkerland krijgt een Albert Heijn

NIEUW-LEKKERLAND • Vanaf woensdag 8 oktober kunnen inwoners van Nieuw-Lekkerland en omgeving boodschappen doen bij een Albert Heijn in hun eigen buurt. De winkel wordt geopend in het pand waar nu nog de C1000 zit, aan de Planetenlaan.

Extra's
Bijwerken: 
Update
C1000 Papendrecht trots op glutenvrije afdeling

PAPENDRECHT • De C1000 in winkelcentrum Westpolder te Papendrecht is een unieke afdeling rijker met suikervrije en glutenvrije producten van Damhert.

Als pionier op het gebied van gezonde voeding staat Damhert Nutrition al ruim 35 jaar op de eerste rij met een ruim aanbod aan gezonde, kwalitatieve en vooral ook lekkere producten.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Voedselinzameling in vier Papendrechtse supermarkten

PAPENDRECHT • Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert in samenwerking met vier supermarkten op woensdag 16 oktober een inzamelingactie ten bate van de Voedselbank in Papendrecht.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Bevolking Haastrecht roert zich in kwestie supermarkt

HAASTRECHT • De Haastrechtse bevolking roert zich in de kwestie rond de eventuele verplaatsing van de C1000 naar industrieterrein Galgoord.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Winkeliers Haastrecht fel gekant tegen verplaatsing supermarkt

HAASTRECHT • De Haastrechtse winkeliers zijn fel gekant tegen verplaatsing van de supermarkt naar industrieterrein Galgoord. Zij vrezen voor omzetverlies en leegstand als de C1000 uit het centrum verdwijnt. Dat bleek woensdagavond tijdens een extra commissievergadering over deze kwestie.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Voedselbank blij met resultaat inzameling

REGIO • De inzameling van voedsel voor de voedselbank in Sliedrecht, Hardinxveld Giessendam, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf en Nieuw-Lekkerland is succesvol verlopen.

In vele supermarkten stonden het afgelopen weekeinde de vrijwilligers klaar om de boodschappen in ontvangst te nemen.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Overval op geldloper C1000 Haastrecht

HAASTRECHT • Haastrecht is vrijdagmorgen rond 10.30 uur opgeschrikt door een overval op de geldloper van waardetransport G4S.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Nieuw winkelcentrum Lekkerland nog steeds in conceptfase

NIEUW-LEKKERLAND - Er wordt hard aan getrokken door de gemeente Nieuw-Lekkerland en projectontwikkelaar MKB Vastgoed, maar het nieuwe winkelcentrum op het Kleyburgplein staat er nog lang niet.

C1000-klanten protesteren aan de Voorstraat

VIANEN • Een aantal C1000-klanten protesteerde dinsdagavond voor het Vianense stadhuis.

Ze lieten hiermee hun onvrede blijken over het verbieden van het zondagopenstelling van de C1000 in de Monnikenhof.

C1000-klant gaat protesteren bij stadhuis

VIANEN • In de strijd om open te blijven op zondag krijgt C1000 Janssens steun van een klant. Hannie Riezebos leidt dinsdagavond een demonstratie voor het stadhuis, vlak voor de start van een politieke vergadering.