21 April 2012 | 11.31

C1000-klant gaat protesteren bij stadhuis

VIANEN • In de strijd om open te blijven op zondag krijgt C1000 Janssens steun van een klant. Hannie Riezebos leidt dinsdagavond een demonstratie voor het stadhuis, vlak voor de start van een politieke vergadering.

Reacties
4

Het Kontakt geeft je de mogelijkheid te reageren op nieuwsberichten, columns, mijn nieuwsberichten en op de poll. Je hoeft hiervoor geen account te hebben aangemaakt of te zijn ingelogd.

Om spam te voorkomen wordt gebruik gemaakt van Mollom lees hier hun algemene voorwaarden en privacybeleid.

Wel vragen we van je de spelregels te respecteren.

door: Jan van Vianen (niet gecontroleerd) 4 jaren geleden
Lekker nog één dag rust. Is goed zo. ZEVEN DAGEN OPEN... doe ff gezond. Het is genoeg zo. Dicht met die winkels. De maatschappij is één grote ..... aan het worden...
door: Jan van Vianen (niet gecontroleerd) 4 jaren geleden
Vreemd dat mensen daar tijd voor hebben. Waar is de tegenpartij. Ik ga niet voor een winkeltijd de straat op. Ze dagen in de week zijn de winkels als open. ZES DAGEN! Mensen waar zijn we mee bezig. Lekker rustig houden de zondag. We worden geleefd door de maatschappij. GELD GELD GELD. Je kunt het maar één keer uitgeven. Werknemers geniet maar van de vrije tijd.
door: henk P (niet gecontroleerd) 4 jaren geleden
vriendjes politiek weet zeker
door: henk P (niet gecontroleerd) 4 jaren geleden
snap er nix meer van is 2012 mensen waarom de een wel en ander niet is hier soms sprake van vriendjes politiek vrees van wel schande

Reageren

Geef de karakters in die u in de afbeelding ziet. (verify using audio)
Neem de tekens uit het bovenstaande figuur over. Waneer de tekens niet duidelijk zijn, kunt u het formulier verzenden om een nieuw figuur weer te geven. De tekens zijn niet hoofdlettergevoelig.
Trefwoorden:

UITagenda