Afbeelding

Servia pakt slechts één set tegen Cito H2

Sport 76 keer gelezen

VIANEN • Na de zeer sterke wedstrijd tegen Kalinko-Haaglanden traden de Viaanse volleybalmannen in een vrijdagavondwedstrijd aan tegen Cito H2. De Viaanse mannen wisten maar één set te winnen: 3-1. 

Servia starttebehoudend. De geroutineerde mannen van Cito H2 speelden sterk en de Viaanse mannen hadden hier onvoldoende antwoord op. Middels diverse goede individuele acties zorgden Servia ervoor dat de achterstand niet te ver opliep. Zij konden echter niet voorkomen dat de eerste twee sets werden gewonnen door Cito: 25-20 en 25-19.

In de derde set startte Servia aanmerkelijk beter dan de eerste twee sets. De mannen zaten beter in de wedstrijd en de servicedruk werd opgevoerd. Door het betere spel van de Viaanse mannen ging deze set lang gelijk op. Mark Meuleman voerde diverse wissels uit om een sterke positie aan het net te behouden. Het goede spel van de Viaanse mannen resulteerde in een setwinst van 24-26.

Ook in de vierde set startte Servia sterk. Tot aan de 15 punten gaat het gelijk op. Met een zeer lange servicereeks van Cito H2 kwam Servia op een aanzienlijke achterstand te staan. Deze wisten de mannen niet meer in te halen. De set eindigde in 25-21.

De volgende wedstrijd vindt plaats op zaterdag 4 maart, dan spelen de mannen van Servia thuis in Sporthal Helsdingen tegen Nesselande HS2. Aanvang 16:00 uur. 

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden