Afbeelding

Viaanse megatruck volgeladen naar Roemenië vertrokken

Algemeen 261 keer gelezen

VIANEN • Stichting Contacten Roemenië-Vianen is onlangs met een volgeladen truck met mega-oplegger richting Roemenië vertrokken.

De goederen zijn gelost in de steden Gilau, Cluj en Reghin. De spullen die in de truck zaten, waren zeer divers: naast incontinentiemateriaal, dat in alledrie de steden is afgeleverd, werden in Gilau hoofdzakelijk kleding en schoenen afgeleverd, terwijl voor Cluj-Napoca een flinke hoeveelheden medicamenten en andere medische artikelen waren bestemd. Het overgrote deel van de goederen werd vervolgens in Reghin - waarmee Vianen een vriendschapsband heeft - afgeleverd. Het betreft hier vooral kleding, schoenen, meubels, dekbedden en matrassen. Bovendien zijn in deze plaats twaalf tv-toestellen afgegeven, die bestemd zijn voor het bejaardenhuis wat hij daar mede door onze hulp en de hulp van vele dorpsbewoners gebouwd heeft. 

Het laden van de oplegger is uitgevoerd door een achttal vrijwilligers, waarbij ook dankbaar gebruik werd gemaakt van een heftruck, die belangeloos door de familie Deij uit Vianen ter beschikking is gesteld.

In de loop van dit jaar hoopt de stichting nog één of meerdere transporten richting de drie genoemde steden in Roemenië te organiseren. Dit is echter wel afhankelijk van de financiële steun en donaties die de stichting ontvangt.

Op zaterdag 25 mei zamelt stichting Contacten Roemenië-Vianen tussen 10:00 en 12:00 uur weer goederen in, in de loods op Lange Dreef 22 in Hagestein. Op dit adres staat dan een collectebus gereed, waarin geld ter bestrijding van de transportkosten kan worden gedeponeerd. Het is ook mogelijk een gift te storten op bankrekeningnummer NL 06 INGB 0000 0375 48 ten name van stichting Contacten Roemenië – Vianen. 
 

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden