• Vorig jaar op Reigerpop: Dré Hazes.
• Vorig jaar op Reigerpop: Dré Hazes. foto: Nico van Ganzewinkel

O'G3NE op Reigerpop dit jaar

Algemeen 665 keer gelezen

VIANEN • Reigerpop heeft voor haar derde editie O'G3NE weten te strikken. Daarnaast is er dit jaar een echte après-skibar. De voorverkoop start vrijdag 14 juli met een speciaal voorverkoopactie bij Albert Heijn Goossens aan de Lijnbaan.

Reigerpop beleeft dit jaar haar derde editie op zaterdag 9 september. De organisatie is in handen van Westland Producties, die met Reigerpop een kleinschalig festival wilde organiseren als afsluiting van de vakantieperiode. Dit jaar de organisatie een kleine duizend man te ontvangen. Eerder waren op het festival artiesten zoals Dré Hazes, Glennis Grace, Wolter Kroes, Mental Theo, en Django Wagner te bewonderen.

Dit jaar staat onder meer O'G3NE op het podium op het Viaanse evenemententerrein. Dit trio - bestaande uit de drie zussen Lisa, Amy en Shelley - won in 2014 The Voice Of Holland en was dit jaar de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017. Naast O'G3NE staan ook de Nederlandse zangers Tino Martin en Vinzzent op Reigerpop. Ook dj Jean is van de partij. Nieuw op het Viaanse muziekfeest dit jaar is de Schirmbar, dit is een après-skibar waar alleen maar hits uit speakers schallen. De hut is een echte bar waar ruimte is voor pakweg honderd mensen. De dj's deze avond zijn Jaimy Lukassen en Gerwin & Stef.

Net als vorig jaar is Albert Heijn Goossens aan de Lijnbaan hoofdsponsor van het evenement. Daarom gaat daar vrijdag 14 juli een speciale voorverkoopactie van start. De eerste 350 toegangskaarten gaan daar tegen een gereduceerd tarief over de toonbank: twee tickets voor 25 euro. Vanaf dinsdag 1 augustus start de reguliere verkoop en zijn de tickets voor 17,50 euro per stuk te koop bij alle verkoopadressen, naast de Albert Heijn aan de Lijnbaan zijn dit: Panterhuis aan de Voorstraat, CIGO Ingrid Janssen aan de Urselinenhof en Laura Moda en Plus J. Schimmel in IJsselstein. Toegangskaarten zijn ook online te bestellen via de website van Reigerpop

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden