• John en Petra Hol met Wim Groeneweg.
• John en Petra Hol met Wim Groeneweg. Foto: aangeleverd

College op bezoek bij Unicum

Algemeen 524 keer gelezen

HAGESTEIN • Naar aanleiding van het winnen van het Business Event Vijfheerenlanden werd Unicum dinsdag getrakteerd op een werkbezoek van het Viaanse college van burgemeester en wethouders.

Burgemeester Wim Groeneweg en de wethouders van gemeente Vianen wilden met het bezoek laten weten trots te zijn op een onderneming als Unicum. Volgens de burgemeester geeft het bedrijf een goede invulling aan het verantwoord ondernemerschap, bovendien is Unicum maatschappelijk zeer betrokken vernieuwend en heeft het een hoge kwaliteitsstandaard.

Onder het genot van koffie werden Groeneweg en de wethouders dinsdag in Hagestein bijgepraat over het grote aanbod bedrijfskleding en de diversiteit in de showroom van Unicum. Na een presentatie over de oorsprong van Unicum-tak bedrijfshygiëne en toevoeging van het bedrijfskleding-onderdeel door de trotse eigenaren John en Petra Hol, werd het werkbezoek afgesloten met het overhandigen van de portfolio van Unicum.

Unicum is een bedrijf in Hagestein, gespecialiseerd in reiniging, hygiëne, bedrijfskleding en veiligheidsproducten. De Hagesteinse onderneming won eind vorig jaar de titel 'Ondernemer van het Jaar 2016' (in de categorie mkb en detailhandel) op het Business Event Vijfheerenlanden. Het familiebedrijf bestaat al ruim zestig jaar, John en Petra Hol zijn de derde generatie van de familie aan het roer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden