• Annemiek Geuze verloor haar single in drie sets.
• Annemiek Geuze verloor haar single in drie sets. Foto: Peter Verbeek

Vrouwenteam LTVV begint met remise

Sport 245 keer gelezen

VIANEN • Het vrouwenteam van LTV Vianen speelt deze competitie in de tweede klasse.

Op tennispark De Bult werd afgelopen zondag het spits afgebeten tegen Heer Jan (Heerjansdam). Het kostte Denise Schellen niet al te veel moeite om het eerste punt te behalen: 1-0. Sabine van den Hoek kon in de eerste set lang mee (4-6), maar had daarna niets meer in de melk te brokkelen (0-6): 1-1. Jorien Elbertsen moest even warm draaien.

Pas in de tweede set was ze op temperatuur en uiteindelijk won ze haar partij vrij gemakkelijk (1-6, 6-4 en 6-1): 2-1. In de laatste single kende Annemiek Geuze, na een dramatisch begin (0-6) in de tweede set een opleving (6-4).

Bij de les
In de beslissende set was haar tegenstander beter bij de les en kwam Geuze er niet meer aan te pas (1-6): 2-2. Het eerste dubbelspel werd door het Vianense duo in winst omgezet (6-1 en 6-4): 3-2. Het lukte echter niet om de dag winnend af te sluiten. De laatste pot mondde uit in een driesetter, en daarin trok de thuisclub toch nog aan het kortste eind (0-6, 6-1 en 2-6): 3-3.

LTV Vianen komt met maar liefst 26 teams uit in de voorjaarscompetitie, die duurt tot en met 1 juni. Naast deze competities wordt van 24 april tot en met 28 april het jeugd ranglijst toernooi gespeeld en van 1 juli t/m 9 juli het Pilz Vianen Open. Op 13 augustus staat het 50+-toernooi gepland en in augustus het Bult toernooi. De najaarscompetitie begint in september. In november is de Battle of the Bridge.

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden