Afbeelding
Foto: aangeleverd

Grootse antiekmarkt tijdens Sleepbootdagen in Vianen

Algemeen Nationale Sleepbootdagen 2017 794 keer gelezen

VIANEN • Op de Viaanse Voorstraat barst op de vrijdag van de Nationale Sleepbootdagen de grootste brocante- en antiekmarkt plaats, die er in Vianen ooit is georganiseerd. Al jaren zijn er tijdens het driedaagse evenement slechts twee dagen gevuld met activiteiten in de binnenstad.

In afstemming met de organisatie van de Sleepbootdagen hebben de ondernemers voorgesteld om ook op vrijdag maar eens iets te organiseren. Dat is een grootse streekmarkt geworden. Bezoekers kunnen op vrijdag 26 mei van 10:00 tot 17:00 uur in de Voorstraat een exclusieve brocante- en antiekmarkt bezoeken. Standhouders etaleren en presenteren de meeste exclusieve stukken brocante, kunst, zeldzame boeken, verzamel- en streekproducten. Antiek, glas, sieraden, aardewerk, porselein, tin, schilderijen, bronzen beelden, verzamelobjecten, schoolplaten, landkaarten, vinyl en nog veel meer.

De toegang is gratis. In tegenstelling tot de donderdag en de zaterdag is de Voorstraat gewoon bereikbaar met de auto. De kramen zijn namelijk half op het fietspad en het trottoir gesitueerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden