• Tirtsa Kamstra
• Tirtsa Kamstra

Tweede raadszetel ChristenUnie blijft voorlopig onbezet

Algemeen 367 keer gelezen

VIANEN • De tweede raadszetel voor de ChristenUnie in Vianen blijft voorlopig onbezet. Er is geen vervanger gevonden voor Job de Jong, die eerder dit jaar zijn raadslidmaatschap moest staken. De lokale politiek bleek voor hem niet te combineren met zijn werk en gezin.

"Dit is echt een situatie van overmacht", zegt de ChristenUnie in een persbericht. "Verscheidene kandidaten zijn inmiddels verhuisd en nu woonachtig buiten de gemeente Vianen of kampen met (ernstige) ziekte. Van de overgebleven kandidaten ziet niemand kans om de vrijgevallen plaats in te vullen. We betreuren deze situatie zeer. Vooral voor de kiezers die destijds op ons hebben gestemd."

Fractievoorzitter Tirtsa Kamstra zal met des te meer energie de resterende periode van het raadswerk haar inbreng namens de ChristenUnie naar voren brengen.

"Ik vind het erg jammer dat er geen opvolging voor Job gevonden is, maar ga zeker niet bij de pakken neerzitten. Ik blijf mij met passie en enthousiasme inzetten om de gemeente Vianen een goede en mooie gemeente te laten zijn voor al onze inwoners."

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden