• Een deel van de toernooiopbrengst gaat naar het goede doel.
• Een deel van de toernooiopbrengst gaat naar het goede doel.

Only for Men toernooi voor het goede doel

Sport 350 keer gelezen

GELDERMALSEN • Van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli gaat het Only for Men Heren Dubbel tennistoernooi van start. Het toernooi wordt gehouden bij GLTC in Geldermalsen.

Zaterdag 1 juli om 18:00 uur speelt toptennisser Thiemo de Bakker een demopartij. De entree is voor volwassen (tot 16 jaar gratis) €5,-. De opbrengst gaat naar de Mannen voor Mannen Stichting. Deze stichting zet zich in tegen prostaatkanker.

Belangstellenden kunnen zich voor het toernooi inschrijven via toernooi.nl in de speelsterkte: herendubbel 2,3,4,5 en 6. Het belooft een 'echt mannentoernooi' te worden met een demopartij van Thiemo de Bakker, een spectaculaire loterij en heerlijke hapjes & drankjes. Bovendien wordt er €4.000 aan prijzengeld verdeeld onder de winnaars.

Voor de partij van Thiemo de Bakker moeten online tickets besteld worden via gltc.nl. De Bakker wist elf jaar geleden de winst van het juniorentoernooi van Wimbledon op zijn naam te schrijven en stond daarna op Roland Garros, Wimbledon en de US Open.

Een deel van de opbrengst van het Only for Men Heren Dubbel toernooi gaat naar de Mannen voor Mannen Stichting, een initiatief van mannenmodeketen Only for Men. Het goede doel van de stichting is prostaatkanker. Er is voor dit doel gekozen, omdat prostaatkanker één van de meest voorkomende ziektes is onder mannen. De stichting zamelt geld in voor het KWF om onderzoeken te steunen, extra voorlichting te geven en patiënten te ondersteunen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden