Afbeelding
Foto: gemeente Lingewaal

Lingewaal tevreden over regiopromotie op KLM Open

Algemeen 313 keer gelezen

LINGEWAAL • Gemeente Lingewaal kijkt tevreden terug op de KLM Open op golfbaan The Dutch afgelopen donderdag tot en met zondag. Nieuw dit jaar was de toeristische promotiestand van de gemeenten Leerdam, Geldermalsen, Neerijnen, Lingewaal en Regio Rivierenland op de KLM Open Expo. Doel ervan was om het gebied te promoten en de bezoekers te binden aan de regio. 

De inwoners van Spijk waren uitgenodigd door TIG Sports en donderdag en vrijdag kwamen de kinderen van de basisscholen uit Lingewaal en omliggende gemeenten op uitnodiging van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) een balletje slaan in funpark 'Raak!'. De Linge-eend was in touw om de streek rondom de rivier de Linge te promoten. De promotiestand werd bemand door vrijwilligers van onder andere Uit®waarde, slot Loevestein, inwoners uit de gemeente Lingewaal en medewerkers van de vier deelnemende gemeenten.

In de stand was promotiemateriaal beschikbaar van de highlights in het Rivierengebied en glasstad Leerdam. Evenals een impressie van fruit en streekproducten. Ook waren de palen van de struinroutes en borden van het fietsroutenetwerk in Rivierenland van Uit®waarde aanwezig. Uit®waarde ontwikkelt de recreatiegebieden en land- en routegebonden voorzieningen in Rivierenland en houdt ze in stand. Een mozaïek van FruitDelta Rivierenland fleurde de tent en diende tevens als promotie voor het regionale Fruitcorso. De overnachtingsmogelijkheden, de theetuinen en de restaurants zijn ook onder de aandacht gebracht.

De gemeente Lingewaal is tevreden over de opzet van de promotiestand, ook de locatie op het buitenplein was erg geschikt, aldus Lingewaal. 

Afbeelding
• De Linge-eend was ook van de partij.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden