Afbeelding

WHV sluit succesvolle oefenreeks af

Sport 134 keer gelezen

ASPEREN • De volleyballers van WHV hebben afgelopen zaterdag hun laatste oefenduel gespeeld.

In eigen huis kruiste de Asperense mannen de degens met VC WIK uit Groot-Ammers. Een bekende tegenstander voor WHV met een flinke dosis ervaring. Een team ook dat de Asperense heren in de competitie hebben zitten. Een mooie graadmeter dus. De mannen maakten er een aantrekkelijke wedstrijd van op de dag dat WHV zijn 60-jarige jubileum mocht vieren.

Verjonging
De selectie is ten opzichte van vorig seizoen flink verjongd. Zo heeft Niels Reder die jarenlang de spelverdeler positie heeft ingevuld voor het eerste herenteam een stapje terug gedaan om plaats te maken voor de jeugd. Een plek die nu wordt ingevuld door de jonge Wayne Hol die samen met zijn jongere broer Dwight is overgekomen naar Heren 1.

Daarnaast zijn er nog twee jonge talenten overgekomen te weten middenspeler Brian van de Plassche en libero Joost de Jong. Vertrokken zijn Ewout de Jong, Virgil in den Eng en Sander Arp. Niels Reder blijft gelukkig nog wel nauw betrokken bij Heren 1. Als assistent trainer / coach zal hij zijn ervaring gaan overbrengen op de jonge generatie en in noodgevallen kan hij als speler invallen.

Aankomende zaterdag start de competitie hoewel de eerste wedstrijd voor WHV pas op zaterdag 7 oktober zal zijn. Dit vanwege het feit dat aanvoerder Stefan Arp op huwelijksreis is.

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden