• Marjolein Wakelkamp en de styliste van Elsewhere.
• Marjolein Wakelkamp en de styliste van Elsewhere. Foto: aangeleverd

Feestelijke modeshows bij Marli Mode

Algemeen 934 keer gelezen

leerdam • De Leerdamse modezaak Marli Mode bestaat dertig jaar en pakt flink daarom flink uit met twee feestelijke modeshows op respectievelijk maandag 25 en dinsdag 26 september.

Marjolein Wakelkamp startte al op twintigjarige leeftijd met Marli Mode. Ze verklaart: "Ik kom uit een ondernemersgezin, dus het ondernemen zit in mijn bloed." Marli Mode groeide in de afgelopen dertig uit tot een vast adres voor modebewuste vrouwen, die prijs stellen op persoonlijk advies. Voor dames die graag in alle rust een nieuwe garderobe of een aantal nieuwe kledingssets willen uitzoeken, introduceerde Marjolein zelfs het personal shop-moment. Klanten kunnen dan langskomen op een vooraf afgesproken tijd om in alle rust hun stijl en kledingwensen door te nemen en hun kledingkast een boost te geven.

Marjolein leg uit: "Marli Mode is altijd onderscheidend en trendsettend in het samenstellen van collecties, samen met mijn team geven wij een zeer persoonlijk stylingadvies waarin we de persoonlijkheid van de vrouw spiegelen met de kleding!"

Marjolein wil haar trouwe klanten bedanken voor hun steun door de jaren heen en organiseert daarom de hele maand door evenementen. Het hoogtepunt zijn de modeshows op maandag 25 en dinsdag 26 september. Modellen showen deze avonden verschillende items uit de nieuwe collectie, de modeshow op maandag is hetzelfde als deze op dinsdag. Na de catwalkshow kunnen bezoekers nog shoppen in de modezaak die tot 22:00 uur open is. Iedere gast gaat sowieso met een goodiebag naar huis.

De shows beginnen op beide dagen om 19:30 uur, ontvangst is om 19:00 uur met bubbels. Locatie is De Garage aan de Fonteintstraat 7. Deelname kost 7,50 euro, kaarten zijn te koop via de website van Marli Mode. Maximaal twee kaarten per reservering. Kaarten zijn tot uiterlijk woensdag 20 september af te halen in de winkel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden