• De Wielegaard vorig jaar.
• De Wielegaard vorig jaar.

Expositie in beeldentuin De Wielegaard in Zijderveld

Algemeen 295 keer gelezen

ZIJDERVELD • De Wielegaard-weekenden staan weer voor de deur: op zaterdag 1 en zondag 2 juli en zaterdag 8 en zondag 9 juli is de beeldentuin aan de Diefdijk in Zijderveld geopend van 12:00 tot 18:00 uur.

Acht professionele kunstenaars stellen hun werk tentoon: Juul Rameau (ruimtelijk werk), Hans Nijhof (brons), Roeland van de Wall Repelaer (beelden), Martine van Zwieten (keramiek), Bart Ensing (ruimtelijk werk), Mirjam Jabukowski en René Vlasblom (sieraden). Ook van Carla Molkenboer (beeldhouwer in De Wielegaard) staan nieuwe sculpturen in de tuin. Op de meeste dagen zijn de kunstenaars ook zelf aanwezig om bezoekers meer te vertellen over hun werk.

Er zijn tijdens De Wielegaard-weekenden ook verschillende activiteiten: bijvoorbeeld een diner met muziek op zaterdag 1 juli en een lezing van een kunsthistorica op zondag 2 juli. Hier zijn kosten aan verbonden, aanmelden is ook noodzakelijk. Op de website is meer informatie en een uitgebreid programma te vinden. De Wielegaard is te vinden aan de Diefdijk 1 in Zijderveld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden