• De ereleden openen het jubileumjaar.
• De ereleden openen het jubileumjaar. Foto: Aangeleverd

Ereleden openen 60-jarig jubileum WHV

Sport 298 keer gelezen

ASPEREN • Het 60-jarig jubileum van WHV uit Asperen ging woensdag 14 juni van start met het jubileumtoernooi dat symbolisch werd geopend door de ereleden.

Voorzitter Olaf van Arkel: "Wij hebben onze eigen toppers: dat zijn onze ereleden." Helaas konden Ab Verweij en Ton Dhondt er niet bij zijn, maar onder leiding van Gijs de Man openden Annie Oskam, Anton den Hertog, Mini Roomer en Rita Versluis het jubileum door een banner met de geschiedenis van WHV te onthullen.

Het thema van WHV tijdens dit jubileum is 'trots' en juist om die reden werden de ereleden gevraagd het jubileumjaar te openen. Gijs de Man lichtte na de onthulling een aantal punten op de banner toe, waaronder de opening van de nieuwe hal. Ook riep hij iedereen op om op 16 september naar de reünie te komen als de vereniging een WHV-museum inricht om herinneringen op te halen.

Na de opening speelden jong en oud, leden en oud-leden samen volleybal, waarbij sportiviteit voorop stond. Muzieknummers uit 1957 werden afgewisseld met hits uit 2017, dit om het verschil in tijd te accentueren. Komend weekend wordt het CMV-kamp georganiseerd, waarbij de jeugdleden in de nieuwe sporthal de Wiel mogen overnachten. Bovendien wordt het blacklight toernooi gehouden. Dan wordt er in het donker gevolleybald met fluorescerende netten, lijnen en ballen. Deze twee activiteiten stonden al veel langer op de WHV wensenlijst en gaan dit weekend in vervulling.

• De deelnemers aan het jubileumtoernooi.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden