• Het G-team van Ter Leede is op zoek naar een nieuwe trainer.
• Het G-team van Ter Leede is op zoek naar een nieuwe trainer. Foto: Aangeleverd

Ter Leede zoekt trainer(s) G-team 

Sport 310 keer gelezen

LEERDAM • Het G-team van korfbalvereniging Ter Leede uit Leerdam blijft groeien. Waar het team een paar jaar geleden begon met twee leden, zitten er nu al elf fanatieke sporters in dit team. Vandaar dat de vereniging op zoek is naar versterking van het trainers-duo.

De leden van het G-team zijn tussen de 16 en 50 jaar en hebben een verstandelijke beperking, sommigen met autisme. Plezier hebben en lekker actief bezig zijn is het belangrijkste bij deze groep. Het team traint elke week op woensdagavond van 19:00-20:00 uur. In het voor- en najaar buiten op het veld, in de winter in de zaal.

Soms speelt het team een toernooitje. De spelers willen graag competitie spelen. Dat zou gaan om een paar zaterdagen per seizoen.

Voor de nieuwe trainer is kennis van het korfbal handig, maar niet noodzakelijk. Het is vooral belangrijk dat de trainer affiniteit heeft met de doelgroep en het leuk vindt om actief met ze bezig te zijn. Het mooiste is om de spelers met een positief en voldaan gevoel naar huis te laten gaan.

Voor nadere informatie kunnen belangstellenden terecht bij terleede.leerdam@knkv.net of 06-15475339.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden