Afbeelding
Foto: Femmy Wielink

Instrumentaal zomerconcert in de IJsseldijkkerk

Algemeen 193 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJssel • In de IJsseldijkkerk aan de IJsseldijk 232 in Krimpen aan den IJssel wordt vrijdag 11 augustus een instrumentaal zomerconcert gehouden.

Dit concert wordt verzorgd door Wilbert Magré op de vleugel, Wim Magré op het orgel en Carina Bossenbroek op de panfluit. Tevens hoopt het muzikale trio deze avond hun nieuwe CD 'Amicaal', die in Bolsward is opgenomen, te presenteren.

Mooi programma
De musici hebben een mooi programma samengesteld met voor ieder wat wils. Zo spelen ze onder andere vrolijke polka's en dansen, maar ook ontbreken gevoelige melodieën niet in het programma. Vader en zoon Magré verzorgen samen ook nog enkele nummers vierhandig samen op de piano. Ook zal de pianist een eigen improvisatie geven op de vleugel van bekende melodieën.

Toegangskaarten zijn op de concertavond aan de kerk te verkrijgen. Volwassenen betalen 12,50 euro en kinderen t/m 15 jaar 7,50 euro. Ook zijn kaarten met korting te reserveren via 0525 - 685413 of www.wimmagre.nl. Volwassenen betalen dan 10 euro en kinderen t/m 15 jaar 5 euro. Aanvang van het concert is 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden