• Beeld uit de vlog van Martijn.
• Beeld uit de vlog van Martijn.

Tractors centraal in nieuwe Kontakt-vlog

Algemeen Het Kontakt-vlog 324 keer gelezen

HAASTRECHT • Wie de Kontakt-vlog van Martijn Beumer (15) bekijkt, ziet direct waar het hart van de Haastrechter ligt: bij tractors en andere landbouwmachines, hoe groter, hoe beter.

"Ik wil later loonwerker worden", meldt de enthousiaste jongeling niet geheel verrassend. Tractor rijden kan hij in ieder geval al. Dat blijkt wel uit het filmpje. Hij is er blij mee dat hij voor zijn vlog mocht rijden met grote machines van de loonbedrijven De Wit en Aantjes BV in zijn woonplaats. Naast tractor rijden is hij vaak op zorgboerderij Gravenstein en kaas- en ijsboerderij 't Klooster in Haastrecht te vinden, waar hij graag een handje meehelpt.

En daarnaast maakt hij regelmatig vlogs. De Haastrechter zette onlangs zijn youtube-kanaal 'hey Tinus' –'mensen noemen mij wel eens Tinus'- om in zijn nieuwe kanaal 'Yeah Movies'. "Ik heb nu rond de 200 abonnees en krijg altijd leuke reacties op mijn filmpjes. Ik ga er dan ook graag mee door." 

Ook vloggen?
Wie ook een filmpje wil insturen naar Het Kontakt is welkom. Wij plaatsen je vlog op onze website en voor de drie leukste filmpjes stellen we een leuke geldprijs beschikbaar.

Het thema van de vlogs is: 'wat houdt je bezig?'. Dat kan van alles zijn: school, hobby's, 'chillen' met vrienden/vriendinnen, je huisdier(en), uitgaan enz. Of misschien wil je de buurt laten zien waar je woont, wil je verslag doen van een evenement, alles mag.

Je kunt je inzending van maximaal 7 minuten (via bijv. wetransfer) sturen naar r.vanderhek@hetkontakt. Wil je vooraf meer informatie, bel dan: 06-53110867 (Robert van der Hek) of 06-23165848 (Floris Bakker).

De vlog van Martijn: 

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden