• Wethouder Dilia Blok in haar openingswoord. (foto: Adri Verhoeven)
• Wethouder Dilia Blok in haar openingswoord. (foto: Adri Verhoeven)

Hof van Stein lanceert nieuwe website

Algemeen 2.444 keer gelezen

HAASTRECHT • Wethouder Dilia Blok heeft vrijdag de website van Stichting Dienstencentrum Hof van Stein gelanceerd.

Met een kleine druk op de muis konden alle belangstellenden direct live meegenieten van de informatie die de site aan 55-plussers in Haastrecht en omstreken aanbiedt.

Voorzitter van de Stichting Dienstencentrum Hof van Stein, Rob Berretty, zei in zijn korte toespraak te hopen dat de website zal bijdragen aan een nog grotere bekendheid van de stichting. "Wij doen ons best om niet alleen de bewoners van het Hof van Stein, maar veel meer Haastrechters achter de geraniums vandaan te krijgen. Dit lijkt ons goed voor de dorpse integratie."

Dankzij een grote groep vrijwilligers en een aantal sponsors biedt het Hof van Stein een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Kaarten en biljarten zijn vanzelfsprekend twee van de onderdelen, maar ook bewegen onder leiding van Cesar-therapeut Anita Thuis staat wekelijks op het programma.

Lida Verdoold stimuleert met al haar creativiteit ook de 55-plusser om met naald en draad aan de slag te gaan. Verder biedt het activiteitencentrum een bibliotheek, met daaraan gekoppeld een koffie-uurtje, en maandelijks een RK-kerkdienst. Het aanschuifdiner is nu al een succes, maar meer ouderen zijn altijd welkom om gezellig één keer per maand de warme maaltijd te nuttigen.

Voor alle informatie, tijden en prijzen van de diverse activiteiten kunnen ouderen uit Haastrecht en omgeving vanaf nu terecht op www.hofvanstein.nl

Adri Verhoeven

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden