Afbeelding

Eerste Dave van Dam Inline Cup

Sport 568 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Op zaterdag 22 april vindt op de skeelerbaan in Ammerstol voor de eerste keer de Dave van Dam Inline-Cup plaats bij STV Lekstreek. Deze wedstrijd maakt deel uit van een reeks van acht skeelerwedstrijden en acht marathonwedstrijden in Midden-Nederland, waaraan zowel recreatieve als wedstrijdskeeleraars van jong tot oud kunnen meedoen. 

Het leuke aan de Dave van Dam Inline-Cup is de laagdrempeligheid: zowel gevorderden als beginners kunnen deelnemen.

Het ochtendprogramma is voor kinderen geboren t/m 2005; skeeleraars 'van 12 tot 100' zijn vanaf 12.00 uur welkom. Na afloop van de wedstrijdonderdelen is er een prijsuitreiking.

Inschrijven voor de Dave van Dam Inline-Cup kan via http://inschrijven.schaatsen.nl. Bij deelname aan de wedstrijden is een helm verplicht. Het is ook mogelijk om op de dag zelf met een eenmalige daglicentie mee te doen. 

De Dave van Dam Inline-Cup wordt georganiseerd door de Stichting Inline-Skaten Midden-Nederland (SIS-MN). Deze stichting is verbonden aan de KNSB en heeft als doel om de skeelersport in Midden-Nederland te promoten en ondersteunen in de breedste zin van het woord. 

Alle informatie over de Dave van Dam Inline-Cup, toertochten, regelgeving en regionale initiatieven staat vermeld op http://www.inlineskatenmiddennederland.nl.
 

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden