Afbeelding

Binnenkort open: 'All in 1 Store' Schoonhoven

Algemeen 1.889 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Maar liefst bijna dertig deelnemers krijgen straks een plekje in de nieuwe 'All in 1 Store', aan de Haven 36.

Initiatiefnemer is Daniëlle van Heijningen, die in Tonja Baanvinger haar 'steun en toeverlaat' vond. Ze zijn deze weken druk aan het klussen om de laatste puntjes op de 'i' te zetten. Zaterdag 1 april -'geen grap', verzekeren beiden- gaat de winkel open.

Daarmee komt een droom uit voor Daniëlle. "Het is altijd een wens van me geweest om een eigen winkel te beginnen. De shop in shop-formule is me daarbij op het lijf geschreven. Als kleine ondernemers en hobbyisten hebben we allemaal iets te bieden, maar te weinig om zelfstandig een winkel te openen. Met de All in 1 Store bundelen we de krachten."

De winkel wordt ingericht met kasten en planken, die worden gehuurd door de deelnemers. "Dat leidt tot een heel veelzijdig aanbod", somt Tonja op. "Daniëlle is bijvoorbeeld heel handig met borduren. Ze maakt leuke creaties als sleutelhangers en onderzetters. Andere kasten worden gevuld met Schoonhovense souvenirtjes, sieraden, allerhande snoep, dameskleding, chocola, maar ook tekstborden, babyartikelen en voerbakjes. Teveel om op te noemen in ieder geval; belangstellenden moeten vooral even binnenlopen."

Om rustig een keuze te maken komt in de diepe winkel -ruim 20 meter lang- een tafel te staan, waar bezoekers gezellig kunnen aanschuiven voor een kopje koffie of thee. "Rijk zullen we niet worden van de winkel, maar dat is ook niet het uitgangspunt", stelt Daniëlle. "Het gaat om het idee dat we in gezamenlijkheid onze spullen kunnen presenteren. Tonja en ik leiden de verkoop in goede banen, de deelnemers betalen alleen de huur van hun kast of plank. Daarnaast is het natuurlijk ook niet verkeerd dat hiermee een leegstaand winkelpand een nieuwe bestemming krijgt."

Zaterdag 1 april kunnen belangstellenden van 11.00 tot 17.00 uur binnenlopen voor een open huis, waarbij om 13.00 uur de officiële openingshandeling plaatsvindt. Er zijn goedgevulde goodybags voor de eerste vijftig klanten (bij besteding van minimaal 19,95 euro). Vervolgens is de All in 1 Store volgens winkeltijden -maandag gesloten- te bezoeken.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden