Afbeelding

Taxi Reizen: voor alle taxiritten én een dagje uit

Algemeen Zaak & Zo 399 keer gelezen

BERGAMBACHT - Taxi Reizen Bergambacht timmert aan de weg. Een aantal maanden na de oprichting weten veel klanten de kersverse onderneming van Liesbeth Bonder te vinden.

"Ik vervoer mensen van en naar feesten en partijen, cruiseterminals en luchthavens", geeft de onderneemster haar hoofdtaken aan. Minder bekend is, dat Liesbeth Bonder met haar luxe Mercedes personenbus ook een andere, unieke markt bedient. Namelijk daagjes-uit met een compact gezelschap van maximaal zeven personen. "Busreizen waarmee grote groepen bijvoorbeeld een dagje Volendam of Giethoorn 'doen' kennen mensen wel. Deze zijn laag geprijsd, maar zijn door de verschillende vormen van colportage onderweg niet echt aantrekkelijk", stelt Liesbeth Bonder.

De taxionderneemster richt zich op andere bestemmingen, waarbij ze zelf als gids fungeert. "Door de kleinere samenstelling van de groep kunnen we afwijken van het geijkte toeristische aanbod. Dat maakt het persoonlijker." Voorbeelden zijn een middagtocht door de eigen omgeving, de Krimpener- en Lopikerwaard, maar ook dagtochten naar Overijssel (Sallandroute), Noord-Brabant (Kempenroute) en Noord-Holland (Koggenroute). Het complete overzicht staat op de website www.taxireizen.nu

Internationaal
"Volgend jaar ga ik zelfs internationaal", zegt Liesbeth Bonder lachend. "Ook Duitsland, Oostenrijk en Noorwegen staan op het programma. Voor de laatste bestemming heb ik al enkele belangstellenden. Het wordt een tocht van twee weken door de mooie natuur in Noorwegen en langs diverse bezienswaardigheden."

Liesbeth Bonder richt zich met haar taxireizen vooral op mensen, die er graag op uit gaan maar liever niet meer zelf achter het stuur kruipen. "Ouderen bijvoorbeeld. Maar ik heb bijvoorbeeld ook gasten van bedrijven van en naar de molens in Kinderdijk gereden. Alles is mogelijk en belangstellenden moeten vooral maar eens vrijblijvend contact opnemen."

Taxi Reizen
Lekdijk West 69, Bergambacht 
T: 06-15879962/0182-351466
E: info@taxireizen.nu
I: www.taxireizen.nu

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 3 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Krimpen zoekt nieuwe burgemeester: inwoners mogen meedenken Nieuws 5 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden