Afbeelding

Swijnenburg & Valk Makelaardij: experts naar hart van Krimpen

Algemeen Zaak & Zo 738 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL - Swijnenburg & Valk makelaardij betrekt een nieuw pand in Krimpen aan den IJssel. De onderneming verhuist van de negende verdieping van een bedrijfsverzamelgebouw aan Industrieweg 2 naar de begane grond. Een modern kantoor aan de Nieuwe Tiendweg 11a wordt hun domein.

Van de Stormpolder naar hartje Krimpen. Dat vergroot niet alleen de zichtbaarheid van de zes jaar jonge makelaardij, maar maakt het ook relaties eenvoudiger om een bezoek te brengen aan Mark Swijnenburg (39) en Roeland Valk (42).

Beide makelaars en hun trouwe medewerksters hebben zin in het avontuur. "Meer uitstraling en bekendheid", meent Mark Swijnenburg. "Dit is een passende vervolgstap. We kunnen daar verder groeien", vult Valk aan. "We hebben hier aan de Industrieweg beslist met plezier gewerkt en hadden een prachtig uitzicht op de Maas, maar een dergelijke kans konden we niet laten lopen. Hoewel veel communicatie zich via de mobiele telefoon, apps en social media afspeelt, draait het uiteindelijk toch om persoonlijke aandacht. En dat is juist ons sterkste punt."

Expertise
Beide voormalige studiegenoten hebben dat aan den lijve ondervonden. Zij deden elders kennis en ervaring op en besloten zes jaar geleden hun expertise te bundelen. Roeland Valk: "Dat was niet het makkelijkste startmoment, want de economische crisis greep om zich heen. Wij hebben ons er goed doorheen geslagen. Ons geheim? Je volledig inzetten voor de belangen van de klanten. Met onze platte organisatie lukt dat best. We hebben vaak aan een half woord genoeg om de meest kansrijke aanpak te presenteren."

Mark Swijnenburg prijst het teamverband: "We zien dat terug in de omloopsnelheid bij verkoop. Daarmee troeven we onze concurrenten af. Voor potentiële klanten is dat uiteraard een fraai visitekaartje. Verkopers worden nog wel eens nerveus als het proces naar hun idee te lang duurt."

Band
Swijnenburg & Valk bestrijken een belangrijk deel van de Krimpenerwaard en zijn ook actief in Capelle aan den IJssel. "Wij zijn hier geboren en getogen. Dat schept een band met Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk en Lekkerkerk. Door de opleving van de woningmarkt neemt het aantal transacties toe. Het is voor twijfelaars de tijd om toe te slaan. De rente staat laag en de prijzen van woningen zijn nog niet sterk gestegen. Daarom verwachten ook in ons nieuwe pand aan de Nieuwe Tiendweg een flinke toeloop. We zijn er klaar voor", aldus Roeland Valk.

De toonaangevende Krimpense makelaardij is gespecialiseerd in verkoop, aankoop en taxatie van particuliere woningen. Voor adviezen over financiering kunnen klanten ook bij deze makelaardij terecht.

Swijnenburg & Valk Makelaardij
Nieuwe Tiendweg 11a
Krimpen aan den IJssel
T: 0180-510090
E: info@svmakerlaardij.nl

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 11 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 13 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 14 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden