Afbeelding

Installatiebedrijf Nobel: altijd klaarstaan voor elke klant

Algemeen Zaak & Zo 1.218 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL - Als u contact opneemt met Installatiebedrijf Nobel in Krimpen aan den IJssel is de kans zeer groot dat u Martein Brand aan de lijn krijgt.

Martein kwam ooit met het bedrijf in aanraking vanwege een stage van zijn middelbare school. Tijdens zijn opleiding MTS Wertktuigbouw werd hij zaterdaghulp. Na afronding van zijn studie trad hij vast in dienst. En heden ten dage is hij directeur van de onderneming waarvan André Verhoeff grootaandeelhouder is. "André wilde graag weer terug de dagelijkse praktijk in: cv-ketels plaatsen en onderhouden, loodgieters- en installatiewerk verrichten, badkamers plaatsen en onze klanten blij maken met airconditioning, zonneboilers en warmtepompen", vertelt Martein. "Een keuze recht uit zijn hart, want juist dát werk is zijn grote passie. Dat geldt trouwens voor ons hele monteursteam."

Martein Brand geldt binnen het bedrijf als de spin in het web. Hij neemt werk op, maakt offertes, staat klanten te woord, plant de werkzaamheden, verzorgt de in- en verkoop en onderhoudt de contacten met de vertegenwoordigers. "En af en toe pak ik eens een klus mee op locatie", vertelt hij. "Er zijn van die piekmomenten waarop André en zijn mannen wel wat extra helpende handen kunnen gebruiken. Omdat ik het hele bedrijf doorlopen heb en de technische kennis heb, kan ik het team naadloos aanvullen. Met zijn allen zetten we ons honderd procent in om onze klanten tevreden te stellen. Dat lukt uitstekend. We richten ons daarbij volledig op de particuliere markt. En die weet ons goed te vinden. Dat is iets om dankbaar voor te zijn."

Installatiebedrijf Nobel
Stormsweg 54 • Krimpen aan den IJssel
T: 0180-516 530
E: info@installatiebedrijfnobel.nl  
I: www.installatiebedrijfnobel.nl

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden