Afbeelding

AAA uit Alblasserdam start recreantengroep

Sport 222 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Atletiekvereniging AAA uit Alblasserdam start de komende weken een recreantengroep voor deelnemers van alle leeftijden.

Doel van deze groep is om tussen sportief wandelen en hardlopen in te zitten. Daardoor is het een uitgelezen mogelijkheid voor mensen die het wandelen niet actief genoeg vinden maar die om welke reden dan ook niet hard willen of kunnen lopen. Tijdens de trainingsavonden die op dinsdagavond gepland staan zal aandacht besteed worden aan conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Dit alles onder leiding van een zeer ervaren trainer op de atletiekbaan van AAA.

"We zijn erg blij dat we deze groep kunnen starten omdat we zien dat deze groep een gat dat we al tijden zagen kan worden opgevuld. De groep kan bijvoorbeeld voor ouders van de jeugdleden een mooie gelegenheid zijn zelf ook met atletiek bezig te zijn. Maar ook voor mensen die niet per se een band hebben met atletiek maar wel lekker sportief bezig willen zijn, zonder alle technische nummers van atletiek te moeten doen, is deze groep een prima optie", vertelt Peter van Det, bestuurslid bij AAA.

De trainingen starten al bij vijf geïnteresseerden. Voor meer info of voor het opgeven voor deze groep kunnen geïnteresseerden mailen naar recreanten@aaa-atletiek.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden