Afbeelding

Sarah Raams wint Zomerfotowedstrijd

Algemeen 102 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Bij Antilope Outdoor in Alblasserdam werden vorige week de prijzen uitgereikt van de Zomerfotowedstrijd van de gezamenlijke edities van Het Kontakt en Klaroen.nl in samenwerking met Antilope Outdoor.

De eerste prijs ging naar Sarah Raams uit Almkerk (zittend op de foto). Zij had een foto ingezonden van een prachtige zonsondergang in Frankrijk en won twee paar wandelschoenen met een totale waarde van 500 euro, gesponsord door Hanwag.

De tweede prijs was voor Henrieke van Loon uit Veen (tweede van rechts) voor haar foto van een koe in Zeeland met op de achtergrond twee fietsers. Zij kreeg een waardebon ter waarde van 300 euro van outdoormerk Vaude.

De derde prijs was voor Rob Smit uit Papendrecht (rechts op de foto). Hij had een prachtig vergezicht gefotografeerd tijdens zijn vakantie in Canada, met een kano op een meer en bergen op de achtergrond. Zijn prijs was een fietstas van Ortlieb ter waarde van 209 euro.

De prijzen werden uitgereikt door Evert en Lida van Antilope Outdoor aan het Cortgene 9 in Alblasserdam. Deze winkel biedt alles voor fiets-, wandel- en buitenmomenten. Voor meer informatie: www.antilopeoutdoor.nl.

De winnende foto's en de overige inzendingen zijn te zien op http://fotowedstrijden.hetkontakt.nl/zomer-2014.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden