Afbeelding
Foto: Sabine Bikker

Golden Army van de Willem naar de finale

Algemeen 104 keer gelezen

PAPENDRECHT • Vrijdag 13 april deed een selectief groepje van de Golden Army, het dansteam van het Willem de Zwijger College, mee aan de scholenwedstrijd Olympic Moves. Ze zijn door naar de finale.

Het was een 'last minute' beslissing om toch mee te doen met deze scholenwedstrijd, met als gevolg: heel veel dansuren in een korte tijd! Enorm gemotiveerd en enthousiast kwamen het 'Gouden Leger' in Leiden aan, waar het Da Vinci College de organisatie van Olympic Moves op zich had genomen. Er heerste een ontzettend fijne sfeer, waarin het dansen voorop stond.

De Golden Army was als tiende aan de beurt en de concurrentie was groot, dus was het billenknijpen bij de uitslag. Wat een verrassing: de Golden Army was door! Met veel gegil en gejuich haalden de meiden hun ticket voor de finaledag op. Vrijdag 8 juni dansen zij nog eens tussen alle regiowinnaars en behoren zij bij de beste twintig schooldansteams van Nederland.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden