CKC Kinderdijk verliest laatste veldwedstrijd

Sport 294 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De korfballers van CKC Kinderdijk hebben afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Albatros uit Zwijndrecht met 19-24 verloren.

Net als alle thuiswedstrijden was het ook deze laatste wedstrijd van het buitenseizoen druk langs de kant. Met twee wissels ten opzichte van vorige week werd er deze keer gestart. Binnen 10 seconden was er de eerste kans voor CKC, een afstandsschot van Jelle Lunenborg, maar na twee minuten spelen was de stand echter 0-2 in het voordeel van Albatros.

Binnen niet al te lange tijd was de stand weer gelijk door Martijn Kreuk en een prachtig afstandsschot van Koen Golverdingen. Gelijk erna was er de kans om op voorsprong te komen maar helaas werd er een strafworp gemist.

Doordat de rebounds niet goed waren en er veel gemiste kansen waren was de ruststand 9-12 voor Albatros.

In de tweede helft verliep het spel op dezelfde manier als in de eerste helft. Na ongeveer zestien minuten spelen bij een stand van 13-18 kregen de twee trainers van Albatros een gele kaart vanwege commentaar op de scheidsrechter. Ook aan de kant van CKC viel een gele kaart. Deze was voor een van de spelers.

Ondanks vier strafworpen voor Kinderdijk werd er niet gewonnen en was de eindstand 19-24.