• Klokradio tijdens het Cultureel Festival Molenwaard.
• Klokradio tijdens het Cultureel Festival Molenwaard.

Nieuwe programmering van Klokradio; meer nieuws

Algemeen 156 keer gelezen

REGIO • Klokradio start deze week met een nieuwe programmering. Het informatieve karakter van de lokale omroep van Alblasserdam en Molenwaard zal hierdoor nog verder toenemen.

De bekende programma's behouden vrijwel allen hun bekende uitzendtijden. Maar vooral op de doordeweekse dagen verandert er veel en wordt non-stop muziek ingeruild voor de eigen Klokradio producties. Dit betreft vooral de dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag waarop de luisteraars nu allerlei programma's zullen aantreffen met informatie en lokale politiek. Ook de zeer populaire Bertus Bolknak met zijn Hollandse dijenkletsers wordt herhaald.

Op woensdag en zondag (redactie Kerken) zijn er enkele verschuivingen. Dit om Nieuws Info in de avond te kunnen herhalen en voor het nieuwe programma 'In gesprek met..…' Hierbij wordt een gesprek aangegaan met een gast, waarbij het christelijke aspect een grote rol speelt.

De wijzigingen vallen samen met de start van Klokradio Sport op zaterdagmiddag. Het dit jaar wel zeer lange zomerreces is ten einde. De voetbalteams in de regio starten weer hun competitie. Als vanouds in Klokradio daarbij om live verslag van te doen van de verschillende wedstrijden.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden