• Lotte Vogel.
• Lotte Vogel.

Lotte Vogel uit Alblasserdam kandidaat voor landelijk MBO ambassadeur

Algemeen 159 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Lotte Vogel (19 jaar) uit Alblasserdam is namens het Albeda college in Rotterdam kandidaat voor de landelijk verkiezing voor het ambassadeurschap MBO.

Ambassadeurs zijn studenten aan het middelbaar beroepsonderwijs die zich op school, tijdens hun stage of op een andere manier tijdens hun opleiding hebben onderscheiden. Daarbij wordt verder gekeken dan het halen van hoge cijfers. Alle deelnemende mbo-scholen kiezen jaarlijks hun eigen Ambassadeur die zij nomineren voor de landelijke verkiezing.

Opleiding
Lotte volgde de opleiding Facilitair Leidinggevende. Binnen deze opleiding onderscheidde Lotte zich door haar serieuze aanpak, getoonde inzet, sociale vaardigheden en heeft bovendien een bijzonder 'facilitair zintuig' ontwikkeld. In het speciale talentprogramma Youngflex wist zij positief op te vallen door haar professionele aanpak en wijze van communiceren. Ze was in dit traject rayon leidinggevende in het project (een samenwerking met Facilicom) en was actief als leidinggevende bij defensie en scheepswerf IHC Kinderdijk.

Haar bevlogenheid om leiding te geven in een moeilijke sector die sterk in ontwikkeling is gaf de doorslag. Zij vindt het heerlijk om met mensen te werken en leiding te geven en vertelt helder en concreet over de projecten Careyn en Youngflex. Ze praat vol trots over het mbo-onderwijs en is dankbaar voor alle kansen die zij heeft gekregen om zich te ontwikkelen.

Stapje harder
Door tijdens haar opleiding een stapje harder te lopen, heeft ze al een baan gescoord in een leidinggevende functie bij GOM schoonhouden. Dat kan volgens de organisatoren van de verkiezing alleen als je kansen krijgt én pakt.

Stemmen
Op 23 november wordt bekend wie van de 39 kandidaten de nieuwe Landelijke Mbo Ambassadeur is geworden. Lotte hoopt op veel stemmen, want die helpen haar om te winnen. Haar steunen kan via de website: www.ditismbo.nl/ambassadeurs/2017/lotte-vogel.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden