Afbeelding

Fotografiecursus en project 'Jong in Papendrecht'

Algemeen 161 keer gelezen

PAPENDRECHT • Jeugd & Jongerenwerk Papendrecht organiseert vanaf donderdag 7 september het project Jong in Papendrecht. Het project is voor jongeren tussen de 12 en 21 jaar die willen leren fotograferen.

"Tijdens het leren fotograferen werken we ook naar een expositie toe", meldt Chandre Nandoe van Jeugd & Jongerenwerk Papendrecht. "Tijdens het project krijg je diverse lessen waarin je de basis leert van de fotografie en de ins en outs van het werken met een spiegelreflexcamera. In de lessen komt zowel theorie als praktijk aan bod."

Daarnaast krijg je een aantal lessen gericht op het maken van de foto's voor de expositie. Vervolgens wordt er van elke deelnemer de beste foto gekozen en deze wordt op professionele wijze geëxposeerd. De fotografielessen worden gegeven door Hanan Haddouch van Phototastic. Hanan Haddouch is een ervaren fotograaf die al vele producties op haar naam heeft staan. Het hebben van een spiegelreflexcamera is een must voor deelname (in verband met opdrachten thuis).

De cursus bestaat uit tien lessen en start op donderdag 7 september en is op de cursusdata van 19:30 tot 20:30 uur. De kosten bedragen 20 euro voor de gehele cursus per persoon. Deelnemers moeten woonachtig zijn in Papendrecht en tussen de 12 en 21 jaar zijn om deel te nemen.

Inschrijven kan tot 30 augustus via c.nandoe@papendrecht.nl. Vermeld hierbij je naam, leeftijd en woonplaats. Voor meer informatie: 078-6150496 of 06-38823574.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden