Foto: Website www.nieuweplantagewerf.nl
Foto: Website www.nieuweplantagewerf.nl

Plan Nieuwe Plantagewerf in Alblasserdam gaat in de verkoop

Algemeen 761 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De verkoop van elf koopappartementen aan de Plantageweg te Alblasserdam, in het plan De Nieuwe Plantagewerf, gaat op donderdag 24 augustus van start

Het project De Nieuwe Plantagewerf wordt binnenkort gerealiseerd aan de rand van het centrum van Alblasserdam, op de hoek van de Plantageweg en de Cornelis Smitstraat. Bogor Projectontwikkeling uit Gorinchem en BM Projectontwikkeling uit Hardinxveld-Giessendam zijn er in samenwerking met Kolpa Architecten uit Rotterdam in geslaagd een gebouw te ontwerpen dat onderdak biedt aan elf koopappartementen, veertien vrije sector huurappartementen, een supermarkt en enkele winkels aan de Plantageweg.

Met de keuze voor een verfrissende maar tegelijk traditionele architectuurstijl, de toepassing van hoogwaardige materialen en een zorgvuldige detaillering, is het gelukt het gebouw aan alle zijden te laten harmoniëren met de reeds bestaande omgeving. Deze nieuwbouw sluit hier zodoende naadloos op aan en voldoet tegelijkertijd geheel aan de woonwensen van deze tijd.

Binnenkort zal er gestart worden met de sloop van de bestaande bebouwing op deze locatie, waarna de start van de bouw medio oktober plaats kan gaan vinden.

Start verkoop
De elf koopappartementen van de Nieuwe Plantagewerf bieden verrassend veel gemak en mogelijkheden. Met zes verschillende woningtypen, variërend van ruime driekamer tussen- en hoekappartementen tot een zeer ruim vierkamerappartement met extra dakterras, is er altijd een appartement dat aansluit op uw woonwensen. Bovendien is de ligging ideaal: je zit op loopafstand van alle winkels. Vanaf 199.500 euro worden de appartementen te koop aangeboden.

Op donderdag 24 augustus van 19.00 tot 20.30 uur start de verkoop. Belangstellenden zijn dan welkom om op de toekomstige bouwlocatie ter hoogte van de Plantageweg 35 de complete verkoopdocumentatie op te halen. Er is ook een verkoopteam aanwezig om belangstellenden te informeren over dit plan.

Voor meer informatie: Steef! Makelaars via 078-6991344 of www.nieuweplantagewerf.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden