Afbeelding

SNS weer sponsor Nieuw-Lekkerlandse Tennisclub (NLTC)

Sport 137 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • In navolging van vorige jaren heeft de SNS stichting (SSN) weer een sponsorcontract met de Nieuw-Lekkerlandse Tennisclub (NLTC) afgesloten.

De overeenkomst werd door Inge Bouter en W. Schut namens de stichting SSN ondertekend en namens de vereniging door Yolande de Bruyn en Wim Prins. De vereniging is dankzij deze en ander sponsoren in staat om een lage contributie te handhaven. Mede door de zelfwerkzaamheid door de leden van de vereniging kan ze zonder overheidssubsidie de begroting op orde houden.

De vereniging bestaat op 24 oktober 45 jaar en zal aan dit feit later dit jaar de nodige aandacht besteden. In combinatie met dit feit heeft de vereniging besloten een bijdrage te leveren aan de reductie van de CO2 uitstoot. De baanverlichting zal vervangen worden door energiezuinige LED lampen.

De vereniging tracht deze investering zo veel als mogelijk te dekken door sponsorinkomsten. De windschermen met reclame uiting rondom de baan zijn aan vernieuwing toe en deze reclame uiting verwacht de vereniging weer tegen een geringe bijdrage te kunnen verkopen. 

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden