Afbeelding

Sport- en Spelbus komt weer in Papendrecht

Algemeen 84 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het Jeugd- en jongerenwerk Papendrecht komt de komende weken weer met de Sport- en Spelbus in de buurten en wijken van Papendrecht.

Kinderen van de basisscholen, van de kinderdagverblijven en natuurlijk uit de buurt kunnen gratis naar de aangegeven plek op de aangegeven datum komen om te sporten en te spelen.

Daarnaast is er een (sport)begeleider aanwezig om te helpen. De sport en spel bus komt elke aangegeven datum van 15:00 tot 17:00 uur.

De Sport- en Spelbus komt op woensdag 6 september in de Wilgendonk (tegenover de Albert Heijn), op donderdag 7 september op het Cruijf Court, op woensdag 13 september op het Molenveld, op donderdag 14 september aan de Van der Palmstraat, op woensdag 20 september weer op de Wilgendonk (tegenover de Albert Heijn), donderdag 21 september op het Cruijf Court, op woensdag 27 september op het Molenveld en op donderdag 28 september aan de Van der Palmstraat.

Bij slecht weer zal de sport- en spelbus niet rijden. Houd de Facebookpagina van het Jeugd- en Jongerenwerk in de gaten.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden